"Pensioen voor advocaten en juristen"

Advocaten en pensioen

Advocaten en juristen zijn niet verplicht aangesloten bij een pensioenfonds, zoals bijvoorbeeld notarissen of architecten. Dat je zelf over je pensioen kunt beslissen is fijn. Je moet het echter wel zelf doen en pensioen is voor veel mensen ver van hun bed. Daarom schuif je het gemakkelijk voor je uit. Alleen mis je daardoor wel een flink fiscaal voordeel.
Wist je dat het fiscaal voordeel van pensioensparen tot wel 90 procent kan oplopen?
En dat vijf jaar uitstellen wel 30 procent aan pensioen kan schelen?

Webinar ‘Zo regel je zelf je pensioen’, 12 december 20.00 uur

Op 12 december organiseren we weer een webinar, speciaal voor iedereen die zelf zijn pensioen moet regelen. Maar ook voor kantoren die geen pensioenregeling bieden is dit interessant. In het webinar laten we alle pensioenmogelijkheden de revue passeren. Van banksparen tot hypotheek aflossen tot fiscale oudedagsreserve.
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe werkt pensioen in Nederland? (en waarom werkt het niet meer)
  • Wat zijn de 7 mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen?
  • Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen?
  • Wat zijn de belangrijkste pensioentips?
  • Hoe bereken je hoeveel je moet inleggen voor je pensioen?
  • Hoe kun je met ‘tussenpensioen’?

Dit uurtje heb je snel terugverdiend!

Schrijf je hier in:

Waarom BrightPensioen voor advocaten en juristen?

Alle pensioenaanbieders verdienen geld door jaarlijks een percentage van je pensioenpot in rekening te brengen. BrightPensioen is de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemer. Wij rekenen voor iedere deelnemer dezelfde vaste vergoeding, ongeacht de hoogte van het pensioen. Dat maakt BrightPensioen buitengewoon interessant voor mensen met een hoger inkomen. Bij BrightPensioen houd je meer pensioen over. Veel meer.

Wil je weten wat BrightPensioen voor jou (of voor je collega’s) kan betekenen? Neem contact met ons op op , of stuur een e-mail naar info@brightpensioen.nl.

Begin vandaag met je pensioen Gratis lid tot € 3.000